Associeret partner, Simone Salung

Simone Salung

E-mail: Simone.salung@diosconsulting.dk
Tlf: 2886 5136
LinkedIn profil

 

Simone Salung er cand. mag. i Religionssociologi ved Københavns Universitet, uddannet ved Forsvarsakademiet i russisk sprog og kultur, er HD (Org.) og har senest gennemført CBS Executive – “Bestyrelsesarbejde i mindre- og mellemstore virksomheder”. Simone har arbejdet både nationalt og internationalt, og har siden 2012 været Ekstern Lektor, på CBS (Institut for Organisation). Hun er hovedforfatter til fagbogen ”Erhvervsøkonomisk Metode” (2019) som blandt andet bruges på CBS til at bringe metodiske værktøjer ind i en praktisk kontekst som afspejler erhvervslivet i dag.

Simone har en erhvervsmæssig baggrund som selvstændig konsulent (egen virksomhed) samt fra DONG/Ørsted, SKAT, KMD/BPO, Nykredit og Udenrigsministeriet/Forsvaret, og er nu associeret partner ved DIOS.

Kompetencefelter  

Simone har i en lang årrække arbejdet med driftsstyringsmodeller, projekter, forbedringer og procesarbejde på tværs af forretning og IT i spændfeltet mellem kunders behov, markedet behov, forretning og it. Hendes erfaring inkluderer den finansielle sektor, IT-sektoren, den offentlige sektor og energisektoren. Det har særligt omfattet:

  • IT- & Procestransition, Optimering, APQC, Risk Management, governance i organisationer og transformationen af manuelle processer til digitale
  • Analyser og etablering af grundlag for blandt andet GDPR-compliance
  • Udarbejdelse af behovsanalyse, kundeanalyse, markedsanalyse og cost-benefit-analyse, ved mulig implementering af forskellige udviklingstiltag i organisationer.
  • Spændfeltet mellem kunders behov, markedets behov, forretning og IT.
  • LEAN-projekter og sikring af vidensdeling og ressourcestyring i projektsammenhæng
  • Forandringsledelse som oftest inden for en PRINCE II ramme, men både i den traditionelle vandfaldsmodel og agil projektledelse med 14 dages sprint, med udgangspunkt i scrum og release trains.
  • “Go to market”-strategier
  • Brancheanalyser