Kære dataansvarlige – Kridt skoene!

Dataansvarlige i private og offentlige institutioner vil gøre klogt i, at holde vedvarende fokus på persondatabehandling i organisationen – Mads De Blanck CM. (Jur.) har skrevet om, hvad man som leder bør tænke over: Kære dataansvarlige – Kridt skoene!

Velfærdsledelse Gåhjemmemøder

Forskningsbaseret velfærdsledelse – mellem styring, mening og resultater er emner Dios sætter til debat og deler viden om på en række Gåhjemmøder. Læs mere om gåhjemmøderne, og hvordan du tilmelder dig her.

Innovativ fornyelse af velfærdsområdernes kerneopgave – samtale med Jacob Brix

Innovativ fornyelse af velfærdsområderne- forudsætter en ledelse der kan balance mellem sikker drift og udviklingsinnovation. Det har vi haft en samtale med Lektor Ph.d. Jacob Brix i Innovation og Organisatorisk læring på Aalborg Universitet om. Læs mere her

Effektbaseret økonomistyring m. Professor Per Nikolaj Bukh

Kend prisen på velfærdsbeslutningerne! Dios har haft en samtale med Professor Per Nikolaj Bukh, Aalborg Universitet, om effektbaseret økonomi som ledelsestilgang. Læs uddraget af samtalen ved at følge dette link.

Strategisk HRM – samtale med professor dr. merc. Henrik Holt Larsen

HRM står overfor ny æra som strategisk nøglespiller- også på velfærdsområder. Det har DIOS haft en samtale med professor dr. merc. Henrik Holt Larsen Copenhagen Business School (CBS) om. Læs mere her.