Dios Consulting styrker den associerede partnerkreds med Simone Salung

Dios Consulting styrker igen partnerkredsen med kompetencer indenfor både den offentlige sektor, IT-sektoren og energisektoren. Cand.mag. og HD (O), Simone Salung er pr. 1.3.20, tiltrådt som Associeret Partner, og bibringer både yderligere analyse- og metodekapacitet samt erfaring fra udvikling af organisationer fra centrale sektorer, som Dios i en lang årrække har samarbejdet med. Desuden har […]

Kære dataansvarlige – Kridt skoene!

Dataansvarlige i private og offentlige institutioner vil gøre klogt i, at holde vedvarende fokus på persondatabehandling i organisationen – Mads De Blanck CM. (Jur.) har skrevet om, hvad man som leder bør tænke over: Kære dataansvarlige – Kridt skoene!

Velfærdsledelse Gåhjemmemøder

Forskningsbaseret velfærdsledelse – mellem styring, mening og resultater er emner Dios sætter til debat og deler viden om på en række Gåhjemmøder. Læs mere om gåhjemmøderne, og hvordan du tilmelder dig her.

Innovativ fornyelse af velfærdsområdernes kerneopgave – samtale med Jacob Brix

Innovativ fornyelse af velfærdsområderne- forudsætter en ledelse der kan balance mellem sikker drift og udviklingsinnovation. Det har vi haft en samtale med Lektor Ph.d. Jacob Brix i Innovation og Organisatorisk læring på Aalborg Universitet om. Læs mere her

Effektbaseret økonomistyring m. Professor Per Nikolaj Bukh

Kend prisen på velfærdsbeslutningerne! Dios har haft en samtale med Professor Per Nikolaj Bukh, Aalborg Universitet, om effektbaseret økonomi som ledelsestilgang. Læs uddraget af samtalen ved at følge dette link.